Over TECplus

Waar wij in geloven? De mens centraal wanneer het draait om veiligheid. Veiligheid in de industrie; veilige machines en een veilige werkomgeving.

Wie zijn wij?

TECplus is een bedrijf van mensen voor mensen.

De mens centraal als het gaat om veiligheid, daar draait het om.

Bijna twintig jaar geleden startte TECplus, gedreven door techniek en veiligheid, als eenmanszaak in engineering management en CE-consultancy. Tegenwoordig draaien wij de zaak om en zorgen wij dat de veiligheid vóór de techniek komt. Dit biedt kansen voor betere machines en daarmee ook betere installaties. Dit doen wij het liefst door middel van eenvoudige en werkbare oplossingen. Wij geloven er in om veiligheid in het vroegste stadium al een onderdeel te laten zijn van het (ontwerp)plan. Achteraf beveiligingen en andere voorzieningen aanbrengen en kan namelijk lastig en duur zijn,maar is vooral minder werkbaar. Dus of het nu een machine, een samenstel van machines, een productielijn of een complete fabriek is, veiligheid hoort daar vanaf stap één bij.

TECplus inventariseert an adviseert
Image - TECplus Machinerichtlijn / Machineveiligheid

Wij gaan ervoor, van A tot Veilig

TECplus denkt graag mee over het ontwerp wanneer het om veiligheid gaat. Hierbij steken wij onze mening niet onder stoelen of banken. Uiteindelijk zal veiligheid bijdragen aan veel meer zaken dan alleen het voorkomen van ongevallen. Een prettige werkomgeving, minder problemen met ziekteverzuim, minder uitval en dus uiteindelijk hogere efficiëntie.

Laat veiligheid voor u werken!

Van automotive tot petrochemie, van de waterwereld tot infra, van maakindustrie tot logistiek, techniek is overal. Wij zorgen ervoor dat deze techniek veilig is. Veiligheid is echter meer dan alleen techniek, ook arbeidsomstandigheden hebben een groot effect op het gedrag van mensen en op veilig werken. TECplus denkt na over werkbare oplossingen en geeft gedegen adviezen, dit doen wij vol overgave voor u.